תבנית:הידעת?/כ"ג ניסן ה'תשס"ט: הבדלים בין גרסאות בדף

מתוך ויקישיבה
קפיצה לניווט קפיצה לחיפוש
מ (סידור)
אין תקציר עריכה
 
שורה 1: שורה 1:


הפסוק שעליו נכתבו הכי הרבה פירושים בתורה{{דרוש מקור}}, הוא הפסוק הראשון בתורה "בראשית ברא אלוקים את השמים ואת הארץ", אשר רק עליו התחברו כמה וכמה ספרים שלמים. רק על המלה הראשונה "בראשית" יש ספר שלם הנקרא "ספר תיקוני הזוהר" ובו שבעים "תיקונים". וכן יש ספר "גנזי המלך", שהתחבר על ידי [[רבי יעקב אבוחצירא]] זצ"ל, ובו''' 207 אופנים שונים להסבר על המילה "בראשית"'''.
הפסוק שעליו נכתבו הכי הרבה פירושים בתורה, הוא הפסוק הראשון בתורה "בראשית ברא אלוקים את השמים ואת הארץ", אשר רק עליו התחברו כמה וכמה ספרים שלמים. רק על המלה הראשונה "בראשית" יש ספר שלם הנקרא "ספר תיקוני הזוהר" ובו שבעים "תיקונים". וכן יש ספר "גנזי המלך", שהתחבר על ידי [[רבי יעקב אבוחצירא]] זצ"ל, ובו''' 207 אופנים שונים להסבר על המילה "בראשית"'''.

גרסה אחרונה מ־11:01, 28 באפריל 2019

הפסוק שעליו נכתבו הכי הרבה פירושים בתורה, הוא הפסוק הראשון בתורה "בראשית ברא אלוקים את השמים ואת הארץ", אשר רק עליו התחברו כמה וכמה ספרים שלמים. רק על המלה הראשונה "בראשית" יש ספר שלם הנקרא "ספר תיקוני הזוהר" ובו שבעים "תיקונים". וכן יש ספר "גנזי המלך", שהתחבר על ידי רבי יעקב אבוחצירא זצ"ל, ובו 207 אופנים שונים להסבר על המילה "בראשית".