שאל את הרב

  • הלכה
  • שחיטה והכשרת בשר
קטגוריה משנית
שאלה
בוקר טוב האם חייבים לשרוף באש גלויה לב בקר לפני הבישול?
תשובה
ב"ה שלום וברכה אפשר להכשיר גם במליחה למי שיודע איך. וצריך תחילה לפחות את כל חדרי הלב להוציא את הדם. יש שמורידים את ערלת הלב. הכשרה במליחה = שריה במים חצי שעה, מליחה מכל הכיוונים מלח גס, נשאר במלח שעה, ניפוץ המלח בזרם מים 3 השריות במים. בברכה הרב חגי בר גיורא
לחץ כאן לשליחת שאלה בהמשך לשאלה זו
את המידע הדפסתי באמצעות אתר yeshiva.org.il