996
שאלה
האם ניתן לנפות קמח מלא ואיך בדיוק?
תשובה
מי שקשה לו לברור היטב קמח מלא, יקנה קמח מלא תוך 24 שעות לטחינתו ויניחו במקרר בקור של 16 מעלות ואז אינו צריך לנפותו שוב. בנפה גדולה יותר עוברים גם ביצי החרקים ומתפתחים.
להמשך הדיון בנושא.
לתשובת הרב יוסף דהאן שליט"א.
בעניין קמח רגיל:
לתשובת הרב דוד חי הכהן שליט"א.
לתשובת הרה"ג דב ליאור שליט"א.

גילוח בחג העצמאות
הרב אליעזר מלמד | כ"ה אדר ב' תשס"ה

קנייה חדשה בספירת העומר
הרה"ג דוב ליאור | י"ב ניסן תשס"ב

ריקודים בראש חודש אייר
הרה"ג יעקב אריאל | כ"ז ניסן תשס"ח
