- הלכה
- שחיטה והכשרת בשר
3648
שאלה
לצורך הכנת סטייק אנטריקוט שמובחן בו דם, איך מכשירים?
תשובה
צליית הבשר מוציאה את הדם. מעיקר הדין כשצולים אין צורך למלוח, עיקר הוצאת הדם היא על-ידי החום. אמנם יהודי אשכנז מחמירים לשים קצת מלח. בכל אופן יש לצלות באופן שיהיה לדם היכן לזוב ולא במחבת.

האם אומרים הלל שלם ביום העצמאות או חצי הלל?
הרב דניאל קירש | א אייר תשפ"ב

הלל בליל ימים טובים
הרה"ג זלמן ברוך מלמד שליט"א | י"ד אייר תשס"ג

הנחת תפילין ביום העצמאות
הרב בנימין במברגר | ד אייר תשס"ח

תפילת שחרית במעמד יחיד
הרב יצחק גרינבלט | י"ח אייר תשע"ח

סנהדרין קד - כיצד אכלו ה-נשבים בשר ויין?
הרב חיים שרייבר | ב אייר תשפ"ה

חתימה לא מדויקת על שעות התנדבות
הרב משה מאיר אבינר | ג אייר תשפ"ה

מסכת ברכות דף מה
הרב חיים שרייבר | ב אייר תשפ"ה
