- הלכה
- כלים והכשרתם
259
שאלה
בני הקטן לקח מזלג בשרי ונעץ אותו בטוטס עם גבינה צהובה שהיה חם בתוך הטוסטר. איני יודע אם המזלג היה בן יומו או לא. כיצד ניתן להגעיל סכו’’ם שכזה אם בכלל?
תשובה
צריך להגעיל את המזלג, דהיינו: להרתיח מים עד שיבעבעו ויכניס המזלג לתוכם וימתין מעט, ובכך הוכשר המזלג.

למה אם לא עונים הברכות לבטלה בחזרת הש"ץ
הרב חיים שרייבר | ב אייר תשפ"ה

קריעת בגדי סוטה - הסבר המשנה
הרב חיים שרייבר | ב אייר תשפ"ה

גילוח ותספורת ביום עצמאות שהוקדם
רבנים שונים | ב אייר תשפ"ה
