
שטיפת כלי פרווה עם כלים בשריים
הרב בנימין במברגר | י"ב תשרי תשפ"ה

מגע ותערובת בין בשרי או חלבי לפרווה
הרב בנימין במברגר | כ"ט סיון תשפ"ב

חלבי ובשרי
הרב בנימין במברגר | כ ניסן תשפ"ב

סיר פרווה שנפל לתוכו רוטב חלבי
הרב בנימין במברגר | כ"ב שבט תשפ"ב

הכשרה של מכונת קפה מחלבי לפרווה
הרב בנימין במברגר | ח תמוז תשפ"א

פרווה שהתחמם בחלבי
הרב בנימין במברגר | ו סיון תשפ"א

סחוג שנטחן במעבד מזון חלבי
הרב בנימין במברגר | ח אייר תשפ"א

בצל מטוגן שנגע בפרווה
הרב בנימין במברגר | א אייר תשפ"א

אפיית עוגה חלבית
הרב בנימין במברגר | כ"א תמוז תשע"ט

כלי שנגע בבשר והוכנס לממרח פרווה
הרב בנימין במברגר | י"ב תמוז תשע"ט

לבשל בכליים בשריים לחולה
הרב בנימין במברגר | י"ב אב תשע"ג

מכסה לסיר פרווה שהונח על סיר בשרי
הרב בנימין במברגר | כ"ה ניסן תשע"ג

בישול אורז בסיר בשרי
הרב בנימין במברגר | ה מרחשון תשע"ג

הלכות כלי חלבי שנתבשל בו לצורך פרווה
הרב בנימין במברגר | י"ד תשרי תשע"ג

לבשל פרווה לאחר חלב או בשר
הרב בנימין במברגר | י כסלו תשע"א

לבשל לארוחה בשרית במחבת פרווה
הרב בנימין במברגר | ז תשרי תשע"א

כף חלבית שהתערבבה
הרב בנימין במברגר | כ תמוז תש"ע

מזלג שנגע בשניצל
הרב בנימין במברגר | כ"ח אייר תש"ע

שימוש במחבת סטקים
הרב בנימין במברגר | כ"ב טבת תש"ע
