- שבת ומועדים
- הכשרת כלים וכשרות לפסח
518
שרת המדיה מוקדש על ידי משפחת גרין לעילוי נשמת יקיריהם
1 תגובותב1 דיונים
א אורן |כ"ו אדר תשפ"ג הכשרה זו לפסיקה האשכנזית ולא הספרדית
שלום הרב- הארה בנוגע לפסיקה הספרדית, ראשית יישר כח על העברת הדברים בצורה טובה וברורה. שנית, הארה חשובה שמה שהרב כתב זה בעיקר לפסיקה האשכנזית. הספרדים לפי פסיק הרב עובדיה (חזון עובדיה עמוד עה ובנד"מ עמוד קלז), די בכך שינקו את החצובה היטב היטב, ויערו עליה מים רותחים מכלי ראשון.

דיני הכשרת כלים לפסח
"קול צופייך" - גליון 351
הגאון הרב מרדכי אליהו זצ"ל | ניסן תשס"ו

מה הם קטניות ומי הם אוכלי קטניות?
הרב איתן מינקוב | ניסן תשפ"ג

הלכות כשרות לפסח
חלק ב
הגאון הרב מרדכי אליהו זצ"ל | ניסן ה'תשס"ב

הכשרת המטבח
הרב אליעזר מלמד | ניסן תשס"ו
לאן המריבות בתוך עם ישראל מובילות אותנו?
הקדוש ברוך הוא חפץ לגואלנו
בזכות מה השכינה שורה על עם ישראל?
אם יש הבטחה, למה יעקב ירא?
האם מותר לקנות בבלאק פריידי?
הלכות תשעה באב שחל במוצאי שבת
איך השבת היא זכר ליציאת מצרים?
איך לומדים גמרא?
איך אפשר להשתמש באותו מיקרוגל לחלבי ובשרי?
תחילת החורבן: ביטול קרבן התמיד
פיתרון יוסף לחלומו של פרעה