שאל את הרב

  • הלכה
  • קמח, תבלינים וקטניות
קטגוריה משנית
שאלה
האם ניתן לנפות קמח מלא ואיך בדיוק?
תשובה
מי שקשה לו לברור היטב קמח מלא, יקנה קמח מלא תוך 24 שעות לטחינתו ויניחו במקרר בקור של 16 מעלות ואז אינו צריך לנפותו שוב. בנפה גדולה יותר עוברים גם ביצי החרקים ומתפתחים. להמשך הדיון בנושא. לתשובת הרב יוסף דהאן שליט"א. בעניין קמח רגיל: לתשובת הרב דוד חי הכהן שליט"א. לתשובת הרה"ג דב ליאור שליט"א.
לחץ כאן לשליחת שאלה בהמשך לשאלה זו
את המידע הדפסתי באמצעות אתר yeshiva.org.il