שאל את הרב

  • הלכה
  • דגים
קטגוריה משנית
undefined
שאלה
בזמן האחרון ראיתי בבני ברק מספר קונטרסים בשם רבנים גדולים (הבן של הרב ווזנר זצ"ל למשל) שמחייבים בדיקת הקשקשים בכל דג המיובא מחו"ל, כי לטענתם מברורים שערכו בגופי הכשרות השונים, המשגיחים בודקים רק טפילים ולא סימנים, ובגלל שהבדיקה מדגמית עדיין לדג יש דין של "נתעלם" וצריך בדיקה נוספת לפני שאני מבשל אותו, הבעיה שבד"כ הדג כבר נקי וניתן לראות רק את בית הקשקש, מה לעשות למעשה?
תשובה
אם דג ידוע ככשר כגון סלמון, האם יש צורך בבדיקת קשקשים?!
לחץ כאן לשליחת שאלה בהמשך לשאלה זו
את המידע הדפסתי באמצעות אתר yeshiva.org.il