12 שיעורים

מניעת התלעה בקמח
הרב חגי פנחס בר גיורא (במברגר) | י"א אייר תשפ"ה

מה עדיף מאכל טרי או ישן?
הרב חגי פנחס בר גיורא (במברגר) | שבט תשפ"ד

נוהל השגחה על כשרות
הרב חגי פנחס בר גיורא (במברגר) | שבט תשפ"ה

פירות וירקות בתחילת השנה
הרב חגי פנחס בר גיורא (במברגר) | יט חשוון תשפ"ה

ממה עשויה סופגנייה
הרב חגי פנחס בר גיורא (במברגר) | יט חשוון תשפ"ה

דבש היתר לאוכלו
הרב חגי פנחס בר גיורא (במברגר) | יט חשוון תשפ"ה

ברכת שהחיינו על ירקות ופירות
הרב חגי פנחס בר גיורא (במברגר) | יט חשוון תשפ"ה

מה מברכים על תערובת של מאכלים שברכתם שונה?
הרב חגי פנחס בר גיורא (במברגר) | יט חשוון תשפ"ה

חשיבות לכשרות שמן זית
הרב חגי פנחס בר גיורא (במברגר) | יט חשוון תשפ"ה

האם לאחר ששוטפים ירקות עלים רגילים בטלים החרקים?
הרב חגי בר גיורא מראה מה קורה אחרי שטיפה בסבון של ירקות עלים רגילים, האם החרקים באמת יורדים?!
הרב חגי פנחס בר גיורא (במברגר) | תמוז תשע"ו

בעיות בחימום בשר, חלב ודגים בחיים המודרניים
חימום מנות אוכל במטוס. חימום בשר וחלב במיקרוגל לסירוגין. חימום אוכל בפסי חלוקה (חימום) במוסדות. הפרדה בין דגים לבשר בבישול, בהגשה ובאיחסון. דיני 'זיעה' בתנורים, הסבר השו"ע ונושאי כליו בנושא.
הרב חגי פנחס בר גיורא (במברגר) | כ"ג טבת תשע"ד
